Säkerhetskopiera din SQL databas via phpMyAdmin

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till: Extra features > phpMyAdmin

En ny flik öppnas och här anger du ditt användarnamn och lösenord för databasen:

phpMyadmin

Klicka sedan på Exportera

phpMyadmin

Under kategorin exportmetod kan du antingen välja snabb eller anpassad. Under anpassad får du fler val för hur du vill att din databas ska exporteras. Klicka sedan på Kör

phpMyadmin

Din backup laddas sedan ner och du hittar den under dina hämtade filer.