Hur du lägger till e-postkonto i Gmail

För att kunna lägga till din e-post i Gmail.com måste du använda dig av POP3

Logga in på din gmail: http://mail.google.com och gå på inställningar (kugghjulet i det högra hörnet).

gmailkonto

Välj sedan visa alla inställningar

gmailkonto

Sedan Konton och import

gmailkonto

Välj Lägg till e-postkonto under rubriken kolla e-post från andra konton

gmailkonto

Ange din E-postadress som du vill lägga till

gmailkonto

Välj Importera e-post från mitt andra konto POP3

gmailkonto

Välj Ja, jag vill kunna skicka E-post som dinepost@dindomän.se

gmailkonto

Här skriver du in din e-postadress som användarnamn och ditt lösenord för din mail.

För att ta reda på vilken server går du in på Mina Tjänster i kundzonen eller skriv in ert domännamn i en webbläsare följt av :2222 för att se vilken server det är, ex: ”test.com:2222”.

Sedan anger du det i fältet för *POP-Server:*välj sedan Port 995 Sedan kryssar du i lämna en kopia av hämtade meddelanden på servern och Använd alltid en säker anslutning (SSL) när du hämtar e-post samt om du vill Ge inkommande mail en etikett

gmailkonto

Därefter är din mail konfigurerad till Gmail.