Hur du lägger till e-postkonto i Outlook

Hur du lägger till din E-post i Outlook

Starta Outlook och navigera dig vidare till Arkiv

Därefter väljer du Lägg till konto

Fyll i din E-postadress

Outlook

Välj sedan IMAP

Outlook

Här ställer du in serverinställningar. För att ställa in rätt server behöver du ta reda på vilken server din mail befinner sig på. Det gör du genom: Mina Tjänster i kundzonen eller skriv in ert domännamn i en webbläsare följt av :2222 för att se vilken server det är, ex: ”test.com:2222”.

Inställningar för Inkommande e-post: Serveradressen fyller du i där det står "nsX.inleed.net" i exempelbilden nedan. Porten ska vara 993 Krypteringsmetoden är SSL/TLS

Inställningar för utgående e-post Serveradressen är den samma som på inkommande e-post. Du fyller i den där det står "nsX.inleed.net" i exempelbilden nedan. Porten ska vara: 465 Krypteringsmetoden är SSL/TLS

Outlook

Fyll i lösenordet för din e-post och tryck på nästa.

Outlook

Det kan ta en stund innan den har laddat klart och ställt in alla inställningar.

Outlook

När allt är klart trycker du på klar