Hur du tar bort ett konto från ditt återförsäljarpaket

I den här guiden går vi igenom hur du tar bort ett konto under ditt återförsäljarpaket.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du gör kan du följa denna guide

Navigera till:

1. Klicka på de fyra prickarna till vänster
  2. Se till att ni är i Reseller vyn
  3. Klicka på "List Users" 1.png

Markera det kontot ni vill ta bort genom att klicka i boxen till vänster om användarnamnet (1). Klicka sedan på Delete(2). 2.png

Varning! OBS! Tänk på att all information försvinner för användaren ni tar bort. Det inkluderar även mail och hemsidor.

Klicka på Delete för att ta bort kontot. ' 3.png