Logga in via ssh på ett webbhotellskonto

Våra webbhotellsservrar använder port: 2020 via SSH och som standard används port 22 via SSH på servrar/VPS.

För Mac/Linux

Öppna terminalen och ange:

ssh användarnamn@servernamn.inleed.net -p2020

För Windows (Putty):

nedladdning.png (Byt ut användarnamn och servernamn.inleed.net mot uppgifterna som står i Kundzonen)

Om du har en Prime-tjänst är serveradressen: primeX.inleed.net (Byt ut X mot den siffra som står i kundzonen)

Om du har en Webbhotellstjänst är serveradressen: nsX.inleed.net (Byt ut X mot den siffra som står i kundzonen)

Användarnamnet och lösenordet som du ska ange är samma som inloggningen till Directadmin. Inte samma som till inloggningen till Kundzonen.

Om du inte vet dessa uppgifter så kan du återställa dom genom att följa denna guide