Installera VPN i Android

I den här guiden går vi igenom hur du lägger till din VPN tjänst i din Android enhet.

Det som krävs för den här guiden är:

• En aktiv VPN tjänst
  • En Android enhet
  • Appen openVPN Connect play_store.png

1. Börja med att logga in på kundzonen: inleed.se.

2. Klicka sedan på "Tjänster" och "Ladda ner" till höger om din VPN tjänst.En fil med din profil laddas ner till din enhet.

3. Tryck på play store som du har bland dina appar. android_0.png

4. Sedan på Sök. Skriv in openvpn i sökfältet**(1)**. Klicka sedan på Installera **(2)*. (eller klicka på länken: OpenVPN-Connect och fortsätt från punkt 5). android_1.png

5. Öppna appen efter att den hämtats och installerats.

6. Läs igenom avtalet och klicka på "AGREE". android_2.png

7. klicka sedan på "File". android_3.png

8. Leta upp filen som vi laddade ner från kundzonen. Den brukar ligga under "Downloads" och heter inleed.ovpn. Markera filen(1) och klicka på "Import"(2). android_4.png

9. Kryssa i rutan "Connect after iport" för att ansluta direkt till VPN tjänsten. android_5.png

10. Tryck på "OK" i rutan som kommer upp om anslutningsförfrågan. android_6.png

11. Här ser du en grön text där det står "Connected" om allt gått som det ska. android_7.png