Installera VPN i din iPhone

I den här guiden går vi igenom hur du lägger till din VPN tjänst i din iPhone genom att importera filen via apple mail.

Det som krävs för den här guiden är:

1. En aktiv VPN tjänst
  2. En iPhone enhet
  3. Mailadress som finns inlagd på din iPhone enhet
  4. Appen OpenVPN Connect app_store.png På valfri enhet:

Börja med att logga in på kundzonen: inleed.se

Klicka sedan på "Tjänster" och "Ladda ner" till höger om din VPN tjänst. 1.png

En fil med din profil laddas ner till din enhet. Filen ska sedan skickas till mailadressen som finns inlagd på din iPhone enhet. 2.png

På din iPhone enhet:

Tryck på App Store som du har bland dina appar (Eller klicka här: Openvpn .) iphone_1.PNG

Sedan på "Sök" längst ner till höger iphone_2.PNG

Skriv in openvpn i sökfältet och tryck på sök iphone_3.PNG

leta efter OpenVPN Connect och tryck på "HÄMTA". Ikonen ska se ut som på bilden. iphone_4.PNG

Gå sedan in på din mail app på telefonen och leta upp mailet som du skickade till dig själv. Klicka sedan på den bifogade filen. iphone_6.PNG

Klicka på ikonen enl bild iphone_7.PNG

Välj att öppna filen med OpenVPN iphone_8.PNG

Här ser ni sammanställningen för importen av filen. Klicka på "ADD" för lägga till profilen i appen. iphone_9.PNG

Klicka i "Connect after import" och sedan på "ADD". iphone_10.PNG

klicka på "Tillåt" i rutan som kommer upp. iphone_11.PNG

Och sedan på "YES". iphone_12.PNG

Om allt gått bra står det att du är uppkopplad. iphone_13.PNG