Comfast CF-WR630AX - Konfigurera router

1

Koppla in router till eluttag så den får ström. Koppla in nätverkskabel i routerns gula WAN-port på baksidan till enheten från stadsnätet

2

Anteckna de sista 4 tecknen på mac-adressen som du hittar på baksidan av routern.

3

Från dator eller mobil, anslut till det trådlösa nätverket COMFAST_XXXX, där XXXX är tecknen från steg 2. Hittar ni inget nätverk som matchar med mac-adressen vänligen koppla ur strömmen från routern och se vilket nätverk som försvinner. Det nätverk som försvunnit är erat. Koppla in routern igen och anslut sedan till detta nätverk. Alternativt kan man koppla in sin dator med kabel till routern och fortsätta.

4

Gå till 192.168.0.1 i en webbläsare för att komma till inloggning.

5

Ändra språk till engelska genom att klicka längst ner på "English":

6

Klicka på "Experience it now":

7

Välj mode "Dynamic IP (DHCP)" om inte förvalt och sedan klicka på "Next":

8

Ange endast lösenord för WiFi i password under 2.4GWiFi Name. Låt resten vara och klicka på "Done":

9

Router kommer nu startas om och ni behöver återansluta på nytt med det valda lösenordet.