Hur du återställer från en backup

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan vidare till Advanced Features -> Create/Restore Backups

Välj sedan vilken backup du vill återställa ifrån.

Backup

Sedan väljer du vad du vill återställa. Vill du återställa hela kontot låter du allting vara ikryssat. Vill du återställa bara vissa delar av ditt konto så kryssar du ur allt annat förutom det du vill ska återställas.

Backup

Tryck sedan på Restore. Det kan ta en liten stund beroende på hur stor din backup är.