Hur du uppgraderar ett webbhotell i Kundzonen

I den här guiden går vi igenom hur vi uppgraderar en tjänst i Kundzonen. I exemplet här har vi valt en webbhotellstjänst Prime #2 som utgångsläge.

Börja med att klicka på:

1. Tjänster
  2. Knappen "hantera" till höger om den tjänst du vill uppgradera

Här ser du en sammanfattning av din nuvarande tjänst. Klicka sedan på "Uppgradera nu". kundzon_uppgradera_tjanst1.png

Din nuvarande tjänst är markerat i grått. För att uppgradera väljer du en högre tjänst. I det här exemplet uppgraderar vi till en Prime #3 server genom att klicka på:

1. Prime #3 i listan (Här kommer kostnaden för uppgraderingen att presenteras samt den nya månadskostnaden)
  2. Uppgradera plan

Välj sedan vilken betalmetod ni vill använda: kundzon_betalsatt.png