Hur beställer jag nya tjänster i kundzon?

Här är en guide som visar hur du beställer tjänster direkt genom kundzonen

Här finns det två vägar att gå. Antingen klickar du på ikonen till höger som heter "Butik" eller länken högst upp "Beställ ny tjänst". Båda två leder till samma mål. kundzon_butik.png

När du har klickat dig in i butiken så ser du en lista med alla våra tjänster. Dessa är så klart grupperade och lätta att hitta med hjälp av knapparna som är markerade på bilden. Dessa tjänster hittar du under respektive knapp:

1. Visa allt - Samling av alla våra tjänster
  2. Säkerhet - VPN och Inleed Storage
  3. Server - Inleed VPS, Dedicated Server, Direct Admin, Serverhantering och Co-location
  4. Övrigt - IP-adresser och Bredband
  5. Webbhotell - Domäner och webbhotellspaket
  6. Domäner - Beställning av domäner

Du väljer den produkt du vill köpa och sedan väljer du specifikationerna i nästa vy. I det här exemplet har vi valt att beställa en VPN och har klickat på knappen "Säkerhet" och "Inleed VPN". Principen är den samma för alla produkter. Du väljer de specifikationer du vill beställa och klickar på "lägg till i kundvagnen". I exemplet har vi valt 12 månader (1) och sedan klickat på "lägg till i kundvagn" (2). kundzon_butik_val.png

Du kan så klart välja att köpa fler produkter på samma gång genom att lägga till fler produkter i kundvagnen från de olika kategorierna. När ni sedan är klara ser ni alla produkter i kundvagnen (1). Här kan ni även välja att ta bort produkter genom att klicka på krysset vid sidan av produkten i kundvagnen. Ser allt bra ut klickar ni på Checkout (2). kundzon_butik_checkout.png

Här väljer ni betalmetod. Vill ni ha igång tjänsterna på en gång är kortbetalning rekommenderat, annars väljer ni antingen Swish, Bankgiro eller Autogiro. kundzon_butik_betalning.png

När betalningen är registrerad kommer tjänsterna automatiskt aktiveras i din kundprofil.