Justera plan / ändra betalningsintervall för tjänst

I den här guiden går vi igenom hur ni ändrar betalningsintervall/justerar betalningsplan på era tjänster.

När du loggar in i Kundzonen ser du alla dina tjänster. Klicka på datumet på den tjänst ni vill justera plan / ändra betalningsintervall. faktura_plan.png

Här väljer ni själva i vilken takt ni vill förnya era tjänster.

1. Månadsvis (en gång i månaden)
2. Kvartalsvis (var tredje månad)
3. Halvår (var sjätte månad)
4. Årsvis (en gång per år)
5. Vartannat år (två år åt gången)

När ni sedan valt periodiseringen för era betalningar väljer ni först vilken fakturaprofil som gäller för förnyelsen (1). Glöm inte att klicka på "Spara ändring". faktura_plan2.png