Hur man återställer ett konto från en backup

Det här är en guide till er som har något av våra Baspaket (Standard/Special). Har ni ett Primekonto ska ni istället använda er av JetBackup.

I den här guiden går vi igenom hur du återställer ditt konto med hjälp av en backup. Observera att en återställning återställer hela kontot och allt innehåll inklusive mail.

KlickaHantera till höger om din webbhotellstjänst. Backup_tjanst.png

Klicka sedan på Backuper.

Här ser du en lista på de olika backuper som finns tillgängliga för ditt konto.
Välj det datum du vill återställa från (1).
Klicka sedan på Återställ (2).

Observera att hela ditt konto blir återställt till det valda datumet, inklusive mail.

I rutan som dyker upp klickar ni på Jag Bekräftar för att starta återställningen 3.png

Tänk på att det kan ta en stund att återställa kontot. Ni blir därför meddelade per mail så fort återställningen är klar.