Hur du skapar symlänk mellan private_html och public_html

I den här guiden går vi igenom hur du skapar en Symlänk mellan private_html och public_html katalogerna.

När du lägger till en domän i Direct Admin skapas det automatiskt upp en symlänk mellan private_html och public_html. Ibland kan det dock bli så att den länken bryts av olika anledningar. Tänk på att, när du skapar symlänken på nytt så fösrvinner allt som finns i private_html. Se till att flytta de filer ni vill spara innan ni fortsätter guiden.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du loggar in kan du följa den här guiden: Logga in på Direct Admin

Hovra musen över de fyra prickarna till vänster(1). Klicka på Account Manager(2) och sedan på Domain Setup(3). 0.png

Klicka på den domänen du ska skapa symlänk på. 1.png

Klicka sedan på private_html Setup till höger 2.png Klicka sedan i "Use a symbolink link from private_html to public_html - allows for same data in http and https" (1). Bekräfta ändringarna genom att klicka på Save (2). 3.png