Installera Kopage

I den här guiden går vi igenom hur du installerar Kopage på din domän.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du loggar in kan du följa den här guiden: Logga in på Direct Admin

När du väl är inne i Direct Admin, börja med att välj vilken domän du vill installera Kopage på. Klicka på rullistan och välj domän. 1.png

Hovra sedan musen över de fyra prickarna till vänster för att få fram menyn. Klicka på + Extra Features(1) och sedan Kopage Site Builder(2). 2.png

Här klickar du på Install New Website. Dubbelkolla så att det är rätt domän som står på knappen. 3.png

Välj det tema du vill ha som grund för din hemsida. Här finns ett gäng olika varianter att välja på. 4.png

När du valt tema blir du omdirigerad till din hemsida. Fyll i de viktiga uppgifter.

1. Din E-postadress (Den kommer användas när du loggar in för att redigara din hemsida)
  2. Ditt namn på hemsidan
  3. Klicka sedan på Continue

När du gått igenom alla steg för uppgifter är din Kopage installerad och du kan börja bygga din hemsida.