Skapa nya användare

Lägga till användare

I den här guiden går vi igenom hur du som återförsäljare lägger till nya användare/kunder i ditt webbhotell. Tänk på att ni måste ha lagt upp paket för era användare. Har ni inte gjort det följer ni först denna guiden

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du gör kan du följa denna guide

Navigera till:

1. Klicka på de fyra prickarna till vänster
  2. Se till att ni är i Reseller vyn
  3. Klicka på "Add New User" 1.png

Här ställer ni in uppgifterna för kunden:

1. Username = Välj användarnamn för kunden
  2. E-mail = Här skriver ni in E-posten för användaren
  3. Password = Här skapar ni lösenordet för kontot
  4. Domain = Här väljer ni domänen som kontot ska skapas upp med
  5. User Package = Välj vilket paket kunden ska använda sig av
  6. IP = Har ni fler IP adresser knutna till ert konto väljer ni vilken som ska vara aktuell för kontot

Är "Send E-mail Notification" boxen ikryssad kommer ett mail skickas till mailadressen som ni uppgett med kontoinformation

När ni fyllt i alla fält klickar ni på "Create" för att skapa upp kontot. 2.png