Ändra välkomstmeddelandet för nya användare

I den här guiden går vi igenom hur du ändrar välkomstmeddelandet som går ut till nya användare.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du gör kan du följa denna guide

Navigera till:

1. Klicka på de fyra prickarna till vänster
2. Se till att ni är i Reseller vyn
3. Klicka på "Edit User Message"

Här har ser ni det meddelande som är aktuellt nu. Ni kan ändra meddelandet och göra det personligt. Tänk på att värden som ser ut så här: |username| hämtar information. I det här fallet så hämtar den det aktuella användarnamnet som mailet skickas till tex.

1. Välj Rubrik
2. Välj text som ska skickas ut till kund

Klicka på Save för att spara ändringarna