Ändra meddelande för spärrade konton

I den här guiden går vi igenom hur du ändrar meddelandet för spärrat konto.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du gör kan du följa denna guide

Navigera till:

1. Klicka på de fyra prickarna till vänster
2. Se till att ni är i Reseller vyn
3. Klicka på Suspension Message

Här ser ni det befintliga meddelandet. De rader som ser ut så här |USERNAME| hämtar information. I det här fallet hämtar den användarnamnet på kontot som det gäller.

1. Välj rubrik
2. Ändra den text som ska skickas till kunden när kontot blivit spärrat.

Klicka på Save för att spara ändringarna