Vitlista IP-adress som fastnat i brandväggen

Om ni försöker logga in på ert konto (ex epost, FTP eller DirectAdmin) med fel inloggningsuppgifter kan ni fastna i brandväggen.

Detta är en säkerhetsåtgärd för att undvika att obehöriga lyckas komma åt ert konto genom att exempelvis testa flertalet lösenord.

Skulle ni fastna i brandväggen har vi gjort det enkelt för er att vitlista er IP-adress för att få åtkomst igen.

Detta vitlistar din nuvarande IP-adress och ska göras från enheten som är blockerad.1

Logga in på din kundzon. Är du osäker på hur, se denna guide.

2

Klicka på "Hantera" för din webbhotellstjänst

3

Klicka på "Vitlista din IP-adress"

4

Du får meddelande när vitlistning är klart.

5

Er IP-adress har nu vitlistas i webbhotellets brandvägg.

Säkerställ att ni uppdaterar eventuellt fel lösenord så det ej upprepas.