Hur du lägger till Roundcube kalender i Thunderbird (CalDAV)

Synkronisera din kalender genom CalDAV i Thunderbird

Börja med att skapa upp en CalDAV anslutning. Här är en Guide på hur ni gör: CalDAV

I den här guiden använder vi oss av Thunderbird i Linux (Ubuntu). Utseendet kan variera lite men funktionen och tillvägagånssättet bör vara den samma.

Starta Thunderbird på din enhet. 1.png

Klicka på "Calendar" under rubriken "Set Up Another Account" 2.png

En dialogruta öppnas och här väljer ni:

1. On the network 2. Next

Här skriver ni in användarnamnet ni fick när ni skapade CalDAV anslutningen (1) samt URL:en som också skapades i samband med CalDAV (2). Sedan "Find Calendar" (3). 4.png

Fyll i lösenordet för er CalDAV anslutning och klicka på "Sign in". 5.png

Här väljer ni CalDAV **(1)**och sedan "Subscribe" (2). 6.png