Hur du lägger till Roundcube kalender i iPhone (CalDAV)

Synkronisera din kalender genom CalDAV i din iPhone

Börja med att skapa upp en CalDAV anslutning. Här är en Guide på hur ni gör: CalDAV

I din iPhone, klicka på inställningar 1.jpg

Sedan på Kalender 2.jpg

Navigera vidare till konton 3.jpg

och Lägg till konto 4.jpg

Välj Annat längst ner 5.jpg

Sedan under rubriken Kalendrar väljer ni Lägg till CalDAV-konto 6.jpg

Här fyller ni i informationen ni fick när ni skapade upp er CalDAV anslutning.

1 Server: Fyll i URL:en för CalDAV anslutningen
2 Användarnamn: Här skriver ni i det användarnamn som skapades för CalDAV anslutningen
3 Lösnord: Det valda lösenordet för CalDAV anslutningen
4 Här skriver du en beskrivning för din kalender, tex "Min kalender"
5 När du fyllt i alla uppgifter klickar du på Nästa

Här väljer ni vad er CalDAV anslutning ska hantera. Kryssa i både Kalender (1) och Påminnelser (2) 8.jpg

Om allt är ifyllt som det ska kommer din kalender att synkas och finnas i din app för kalendrar.