Ändra tema på din Kopage.

OBS! Byt ej mall om ni redan har innehåll på hemsidan eftersom risken är stor att innehållet försvinner.

Logga in i adminpanelen för din kopage sida.

Klicka på:

1. Design
  2. Webbplatsdesign theme_1.png

Här kan ni bläddra bland kategorierna och välja det temat som passar er bäst. theme_2.png

I exemplet här har vi valt kategorin "Mat & Dryck" och temat "HealthyFood". Klicka på:

1. Förhandsgranska. Där ser ni hur sidan kommer att se ut med temat. När ni hittat det rätta temat klickar ni på:
  2. Installera. theme_3.png

Vill ni endast att temat ska importera designinställningar utan att ändra själva layouten på hemsidan låter ni "importera endast designinställningar" vara ibockat. theme_4.png

Vill ni däremot välja vad temat ska ersäta så bockar ni ur "importera endast designinställningar". Då dyker fler valmöjligheter upp.

1. Sidfotens innehåll - Ersätter innehållet i sidfoten.
  2. Hemsidans första innehållsblock - Ändrar utseendet på startsidan av din hemsida
  3. Hemsida innehåll - Ersätter innehållet på hemsidan
  4. Alla menyundersidor - ersätter hela strukturen på hemsidan

Tänk på att förändringarna inte går att ångra. Ett byte av tema kan oavsett orsaka att information försvinner. Därför rekommenderas det inte att byta tema efter att man gjort klart innehållet för hemsidan. theme_5.png

Klicka sedan på "Ja, Installera" för att installera temat. Efter installationen av Temat kommer ni kunna editera innehållet som vanligt igen.