Skapa kontaktformulär i Kopage

För att lägga till kontaktformulär behöver du vara inloggad i din administrationspanel för Kopage.

Navigera dig till:

1. Appar

2. Formulärbyggare

Här ser ni hur ett formulär kan se ut. Fundera ut hur ni vill att ert formulär ska se ut och vad den ska fylla för funktion. För att lägga till olika funktioner drar ni bara dessa från vänstra rutan(1) till högra rutan. Sedan väljer ni vart ni vill placera funktionen genom att flytta den upp eller ner.

För att editera de olika fälten hoovrar ni över med musen och klickar på pennan som kommer upp. De olika funktionerna har olika inställningar.

När ni sedan har editerat klart formuläret klickar ni på "Spara Ändringar". form2.png

Navigera er sedan fram till den sida som formuläret ska ligga på. klicka sedan på:

1. Innehåll

2. Appar

3. Formulärbyggare

Välj sedan formuläret som du skapade tidigare. form4.png

Formuläret infogas på sidan. Ni kan flytta omkring det och lägga det precis där ni känner att det passar bäst. form5.png

Obs! Dessa guider är till för att underlätta utvecklingen av er hemsida i Kopage. Det är däremot inget som ingår i vår support och vi hänvisar till dokumentation ni hittar i våra hjälpavsnitt eller i under hjälp i kopage administrationspanel.