Återställ backup – Jetbackup

I DirectAdmin på våra Prime Servrar tar Jetbackup backuper på hela kontot dagligen, här kan man återställa hela kontot eller delar av kontot, tex hemsida.

Logga in i DirectAdmin och gå till Extra features – JetBackup

Här ser du hela JetBackup panelen

Tryck på Restore and Download menyn till vänster

Här ser du datum som backuperna är tagna och vilka filer du kan återställa.

För att återställa hela kontot väljer du en backup under ”Full Account” och trycker på restore. Då återställer du alla hemsidor/mejl/databaser på kontot

Klicka på restore

För att endast återställa en Hemsida vill du bara återställa Public_Hmtl filerna samt databasen. Då går du in under Home Directory väljer den backupen du ska återställa och klickar på Change Files Selection.

Här går du in under domains – Domännamnet – och bockar i public_html

Sen klickar du på Select Files

Klicka sen på restore.

Nu behöver du även återställa databasen. Då går du in under Databases och väljer den databsen som hemsidan har.

Klicka sen på Restore

OBS: Kolla så att du återställer till samma datum. Annar klickar du på choose other backup

Under queue kan du se när återställningarna är klara