Vilka betalsätt kan jag välja att betala med?

Bankgirobetalning

Scanna sista raden på din faktura för att läsa in bankgironummer, belopp & OCR automatiskt.

bild

Swish

Öppna fakturan genom kundzonen och klicka Betala faktura högst upp till vänster.

bild

Öppna Swish-appen på er telefon och scanna QR-koden som visas.

Kortbetalning

Öppna fakturan genom kundzonen och klicka Betala faktura högst upp till vänster.

bild

Klicka på fliken Kortbetalning och följ instruktionerna.

Autogiro

Följ nedan guide för att aktivera autogiro för ert konto.

https://login.inleed.net/helpcenter/292/hur-aktiverar-jag-autogiro

e-faktura

Följ nedan guide för att aktivera e-faktura för ert konto.

https://login.inleed.net/helpcenter/client-area/hur-du-aktiverar-e-faktura