Jag har fått ett mail från Payson gällande misslyckad debitering

Om ni har ett sparat kort som betalmetod hos oss så försöker vi debitera fakturor genom det.

De kan ibland misslyckas, och ni får då ett mail från Payson (titel Misslyckad abonnemangsbetalning via Payson)

Ni måste logga in hos Payson för att se specifikt fel och åtgärda det. Vanligtvis behöver ni bara bekräfta betalningen hos er kortutgivare genom BankID.

Klicka på knappen Logga in på mailet och logga in med mobilt BankID eller användarnamn/lösenord.

bild

Har ni glömt lösenordet klickar ni på Glömt lösenord hos Payson.