Hur du lägger till e-postkonto i iPhone (bild-guide)

Den här guiden visar dig hur du laddar ner ditt E-postkonto till Iphones egna mailklient.

Börja med att gå till appen Inställningar i din Iphone. Sedan letar du efter E-post (se bild) och går in där.

Gå sedan in på Konton

Och välj sedan: lägg till konto

och tryck på annat

Lägg till ditt E-postkonto

Fyll i dem uppgifterna som det står att du ska fylla i, du kan även göra en beskrivning på vad det är för typ utav E-postkonto. När allt detta är klart ska du trycka på nästa högst upp i det högra hörnet på telefonen. Är allting rätt ifyllt ska du komma vidare till nästa bild.

När du kommer hit ska du fylla i vilken server du ligger på hos oss på Inleed.

För att hitta er servernod, vänligen se denna guide: Hur vet jag vilken webbhotellsnod jag är placerad på?

OBS! Glöm inte att fylla i lösenordet

Har du kommit hit trycker du på spara knappen

Nu har du lagt till ditt E-postkonto i din mailklient på din Iphone. Du kan efter detta testa och se om det går att skicka iväg ett mail och se om allting fungerar som det ska.