Byt lösenord på din Wordpress

Så här går du tillväga för att byta användarnamn samt lösenord på din Wordpress-installation

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Gå sedan via Extra Features -> Installatron Applications Installer bytlosenord1.jpg

Klicka sedan på den lilla skiftnyckeln till höger om din Wordpress-installation bytlosenord2.jpg

Väl inne i inställningarna så letar du upp letar du upp Administrator Password, du har även möjlighet att från detta läge byta användarnamn på din wp-admin, du ändrar då fältet Administrator Username bytlosenord3.jpg

När du har bytt lösenord / användarnamn så scrollar du längst ned på sidan och klickar på Save All bytlosenord4.jpg