Skapa ny e-postadress

Hos oss kan du skapa upp obegränsat antal e-postadresser för din domän som du kan använda antingen i vår webmail eller i valfri mailklient som t.ex. Outlook, Thunderbird eller Apple Mail. Såhär går du tillväga för att skapa upp en ny e-postadress:

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till E-mail Manager -> E-mail Accounts

Navigera till E-mail accounts

Tryck sedan på CREATE ACCOUNT:

Create account-knappen

Här får du sedan några val att fylla i när du ska skapa upp din e-postadress.

Username: Vad din e-postadress ska ha för prefix innan domänen.

Password: Lösenord till din e-postadress.

E-mail Quota: Hur mycket utrymme denna e-postadress ska ha tillåtelse till. Unlimited innebär att den har tillgång till hela kontots utrymme.

Send Limit: Hur många mail den e-postadress får skicka per dag. Sätts unlimited innebär det 500 per dag, vilket är gränsen för hela ditt konto.

Create account-options

När du fyllt i allt är det bara att trycka på CREATE ACCOUNT.