Aktivera LiteSpeed Cache för Wordpress

Denna guiden går igenom hur du enkelt aktiverar LiteSpeed Cache på din hemsida direkt via Kundzonen.

Vi har gjort det superenkelt för dig som kund att aktivera LiteSpeed Cache på din hemsida för att ge den en rejäl boost i hastighet. Idag fungerar den här funktionen endast för hemsidor som är gjorda i Wordpress.

Börja med att gå till hanteringssidan för det webbhotellet som har den hemsida du vill aktivera LiteSpeed Cache på. Det gör du genom att klicka på knappen Hantera för det webbhotellet. image.png

Aktivera LiteSpeed Cache

Väl inne på hanteringssidan för webbhotellet så kan du aktivera LiteSpeed Cache genom att klicka på knappen Aktivera LiteSpeed Cache längst ner på sidan. image.png

Välj vilken domän du vill aktivera LiteSpeed Cache för

När du klickat på knappen Aktivera LiteSpeed Cache får du upp en ruta där du ska välja vilken domän du vill aktivera LiteSpeed Cache för. När du har valt vilken domän du vill aktivera LiteSpeed Cache för så klickar du sedan på knappen Installera LiteSpeed Cache. image.png

Det tar en liten stund innan installationen av LiteSpeed Cache är klar, men så fort den är klar så kommer du bli meddelad om att installationen är klar. image.png