Byt tema / skin på en användare

I den här guiden går vi igenom hur du byter skin / tema för dina användare i Directadmin.

Börja med att logga in på Direct Admin. Är du osäker på hur du gör kan du följa denna guide

Börja med och se till att du är i reseller-level genom att klicka på Control Panel och sedan Reseller Skin1.png

Gå in under fliken Account Manager och sedan List Users Skin2.png

Här väljer du sedan vilken användare du vill byta tema på Skin3.png

När du har valt användare så ska du i nästa steg klicka på Modify Skin4.png

Scrolla sedan ner i paketets inställningar tills du kommer till rubriken Skin till vänster Skin5.png

Välj sedan vilket skin / tema du vill att din användare ska ha Skin6.png

När du har valt skin / tema så scrolla hela vägen ner och tryck sedan på den gröna knappen Save