Hur du gör en backup i Installatron

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan vidare till Extra Features -> Installatron Applications Installer

Sedan trycker du på My Applications -> Backup

Backup

I nästa vy väljer du var på servern din backup ska hamna. I fältet nedanför skriver du vad du vill döpa din Backup till, du kan även välja att låta systemet skapa ett namn genom att lämna fältet tomt. Tryck sedan på Backup

Backup

Det kan ta en liten stund, beroende på hur stora filer som ska hanteras. När den har laddat klart, ligger din backup på servern.

Backup