Klona en Wordpress-sida i Installatron

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera dig till: Extra Features > Installatron Applications Installer

Klicka på fliken My Applications om du inte redan är där. Klicka sedan på Clone-knappen på den installation du vill klona.

Här har du först en överblick på varifrån din sida klonas och längre ner på sidan hittar du Destination. Här ska du fylla i vart du vill att klonen ska hamna:

• Domain: Fyll i din domän

• Directory: Här skriver du i vad katalogen som klonen ska skapas i ska heta. Det är namnet på katalogen som styr sökvägen till din klon sedan. som i exemplet kommer sökvägen bli http://www.test.inleed.se/nysida/ .

• Database Management Här rekommenderar vi att du väljer: Automatically create a new database for the installed application.

• Setting Management Här rekommenderar vi at du väljer: Automatically clone these settings from the source installed application.

Klicka sedan på Clone . Det kan ta en stund beroende på hur stor hemsida du klonar. När det är klart hittar du klonen i katalogen som du skapade.

Clone installatron