Hur du förnyar dina tjänster

Denna guiden går igenom hur du förnyar dina tjänster manuellt via Kundzonen.

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att förnya dina tjänster manuellt via Kundzonen genom att minska ner de steg som behövs för att genomföra förnyelsen.

De 3 enkla stegen som krävs är:

1. Markera de tjänster du avser att förnya
  2. Förnya de valda tjänsterna
  3. Betala förnyelsen

Markera de tjänster du avser att förnya

Du markerar de tjänster du vill förnya genom att klicka i kryssrutan till vänster om tjänsterna. image.png

Förnya en tjänst i fler än ett år

Du kan välja att förnya en tjänst i fler än ett år genom att klicka på rullgardins-menyn. image.png

Förnya de valda tjänsterna

När du markerat de tjänster du vill förnya ska du sedan klicka på den stora blåa knappen "Förnya valda tjänster" längst ner till höger på sidan. image.png

Betala förnyelsen

Nu har du kommit till det sista steget och ska betala förnyelsen. Du kan välja att betala förnyelsen via Swish, Direktbetalning, Bankgiro eller Autogiro. image.png

Betalning via Swish

Öppna Swish-appen på er telefon och scanna QR-koden som visas.

Betalning via Direktbetalning

Klicka på fliken Direktbetalning och följ instruktionerna.

Betalning via Bankgiro

Klicka på fliken Bankgiro och följ instruktionerna. Du kan också välja att ladda ner beställningen som en PDF. Klicka då på texten Ladda ner längst upp på sidan. image.png

Betalning via Autogiro

Följ nedan guide för att aktivera autogiro för ert konto.

https://login.inleed.net/helpcenter/292/hur-aktiverar-jag-autogiro