Tömma papperskorgen

När du raderar mail från inkorgen hamnar dessa i papperskorgen och tar fortfarande plats.

För att tömma hela din papperskorg trycker du på Meddelanden:

webmail

Klicka på papperskorg:

webmail

Sedan klickar du på dom tre lodräta prickarna och väljer töm:

webmail

Då får du upp en ruta där det står vill du verkligen ta bort alla meddelanden i den här katalogen? klicka på Ta bort.

Alla mail i din papperskorg raderas och går inte längre att komma åt.

webmail

Ta bort enskilda mail från papperskorgen

Om du inte vill ta bort alla mail från din papperskorg kan du enkelt välja dom en och en och trycka på delete på ditt tangentbord. Det går även att välja ett mail i skräpkorgen och trycka på papperskorgsikonen: webmail