Hur du ändrar kontaktuppgifter för din domän

I denna guide kommer vi att gå igenom steg för steg om hur du kan ändra kontaktuppgifter för din domän via vår kundzon.

Steg 1: Logga in på vår kundzon

Först och främst behöver du logga in på vår kundzon. Detta gör du genom att navigera till följande webbadress: login.inleed.net

Steg 2: Hitta ditt domännamn

När du har loggat in kommer du att se en lista över alla dina tjänster. I denna lista, leta upp ditt domännamn.

Steg 3: Hantera ditt domännamn

Till höger om ditt domännamn finns det en knapp märkt "Hantera". Klicka på denna knapp.

Steg 4: Klicka på fliken "Kontaktuppgifter"

Efter att du har klickat på "Hantera"-knappen kommer du att se flera olika flikar. Hitta och klicka på fliken som heter "Kontaktuppgifter".

Steg 5: Redigera önskade uppgifter

Nu kan du börja redigera de uppgifter du vill ändra. När du är klar med dina ändringar, glöm inte att spara!

Det var allt! Du har nu lärt dig hur du ändrar kontaktuppgifter för din domän via vår kundzon. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.