Skapa engångslänk

I denna guide visar vi hur ni skapar en engångslänk

Börja med att logga in i kundzonen. Du gör detta via https://login.inleed.net/. Om du har glömt ditt lösenord till kundzonen så kan du enkelt återställa detta via "Glömt Lösenord"

Väl inloggad i kundzonen så navigerar du sedan till Profilgubben uppe i höger hörn. enganslank2.jpg

Efter det så klickar du sedan på Skapa engångslänk enganslank3.jpg

I denna ruta så skriver du ditt meddelande. När du har skrivit färdigt meddelandet som denna engångslänk ska innehålla så klickar du på Skapa länk enganslank4.jpg

Kopiera sedan länken genom att trycka på Kopiera länk. enganslank5.jpg

Nu kan du skicka denna länken vidare. Notera att detta som nämnt är en engångslänk som endast fungerar att använda en gång.