Anslut till databas utifrån

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till "Account Manager" -> "MySQL Management".

Klicka på databasen som ni vill ansluta till. Har ni inte någon databas så måste ni skapa en databas

Här ser ni sedan "Access host" varpå ni kan lägga in den IP-adress ni avser att ansluta ifrån. Alt kan ni ange "%" för att låta vilken IP som helst ansluta. Ni ansluter sen mot den webbhotellsnod ni är placerad på och med användarnamnet och lösenordet ni skapade till databasen.

Ibland kan man fastna i brandväggen vid felaktiga försök. Kommer ni inte in i databasen så testa vitlista IP-adress