Microsoft Authenticator

Guide för att installera Google Authenticator på din telefon

För iPhone-användare:

1. Ladda ner Authenticator från App Store. Sök efter Microsoft Authenticator och installera den.

För Android-användare:

1. Ladda ner Microsoft Authenticator från Google Play Store. Den ser ut så här: Authenticator1.jpg

2. Öppna appen och välj "Godkänn," och sedan "fortsätt" i nästa steg.

3. Klicka på: "Lägg till arbets- eller skolkonto"

4. Fyll i din e-postadress och klicka på nästa.

1. Fyll i det lösenord du fått från administratören.

1. Byt lösenordet på din mailadress till något personligt och klicka på nästa. Välj ett starkt lösenord med både stora och små bokstäver samt ett specialtecken.

1. Klicka på nästa.

1. Dubbelkolla e-postadressen. Om den inte stämmer, klicka på "Använd annat konto" och skriv in rätt e-post.

1. Om den efterfrågar lösenord, skriv in det nya lösenordet för e-postadressen och klicka på nästa.

1. Klicka på nästa.

2. Välj "Koppla ditt konto till appen genom att klicka på den här länken."

1. Nu är det inlagt och klart i Microsoft Authenticator.

Följ länken här för att lägga till e-postkontot i din Outlook: Ange länk här