Ändra epost för fakturering

I den här guiden går vi igenom hur du ändrar din fakturaepost i kundzonen

Börja med att klicka på Inställningar (1) och sedan på Fakturering (2) ny.png Klicka sedan på de fyra prickarna för den fakturaprofilen du vill ändra fakturaepost för (1) klicka sedan på redigera (2) nyaste.png

Här navigerar du dig till Kontakter (1). I det tomma fältet nedanför skriver du in nya faktureringsmailet (2). Klicka sedan på rullisten och välj Fakturaepost (3). Klicka på den gröna knappen till höger för att spara (4). 1.png

Vill du inte ha en kopia på fakturan till din ordinarie mailadress kan du ta bort den som fakturaepost genom att klicka på papperskorgen till höger (1) och klicka på "Ja, jag är säker" (2). 2.png