Hur du loggar in på DirectAdmin

DirectAdmin är den kontrollpanel vi använder till våra webbhotell. Det är en användarvänlig, grafisk kontrollpanel där du kan göra diverse ändringar och tillägg på dina tjänster. Några exempel på vad du kan göra från DirectAdmin:

• DNS-ompekningar
  • Skapa / hantera e-postadresser
  • Skapa subdomäner, FTP-konton och databaser
  • Göra PHP-ändringar och ändra PHP-version
  • Komma åt en inbyggd filhanterare
  • Samt mycket mer!

Navigera till DirectAdmin via Kundzonen

Från Kundzonen kan du enkelt bli vidareskickad till DirectAdmin bara genom två knapptryck. Du loggar in på Kundzonen via vår startsida inleed.se -> Logga in. Väl här inne ska du se en lista över dina tjänster. Precis ovanför den hittar du ditt DirectAdmin-konto.

Klicka på den stora knappen så loggas du in i DirectAdmin.

Logga in direkt på DirectAdmin

Du kan även gå direkt till DirectAdmin's inloggningssida via en specifik webadress. Denna adress beror på vilken webbhotellsserver just ditt konto ligger på. Ligger ditt konto på servern ns6.inleed.net så blir adressen t.ex. ns1.inleed.net:2222. Såvida din egna domän också pekar mot oss kan du även komma till DirectAdmin via dindomän.se:2222

Inloggningsuppgifter hit bör du ha fått i välkomstmejlet från oss när du skaffade ditt webbhotell första gången.

Om du har tappat/glömt bort ditt lösenord kan du byta lösenord via Kundzonen. Här finns en guide för det: Byta lösenord till DirectAdmin