Logga in

För att logga in på din webmail surfar du in på dindomän.se/webmail (du byter ut dindomän.se till din riktiga domän) såvida din domän pekar mot oss. Om den inte pekar mot oss behöver du använda servernamnet som just ditt webbhotell ligger på, t.ex. ns6.inleed.net/webmail.

webmail

I fältet Användarnamn skriver du din e-postadress. I fältet Lösenord fyller du i det lösenord du har valt för din mail. Tryck sedan på logga in.

Om du inte längre kommer ihåg ditt lösenord kan du följa denna guide för att se hur du byter lösenord på ett specifikt e-postkonto: Byta lösenord på din e-postadress