Ändra standardmappen för skickat i Roundcube

Hur du ändrar standardmappen för skickat i Roundcube

Ofta kan det vara så att olika mailklienter använder sig egna mappstrukturer precis som Roundcube också gör. I den här guiden visar vi hur ni ändrar standardmapp för skickade meddelanden i Roundcube.

Börja med att logga in på roundcube. Här är en guide på hur ni loggar in på din webmail 1.png

Klicka på Inställningar (1) Sedan inställningar (2) och till sist Speciella mappar (3) 2.png

Klicka på rullisten för Skickat 3.png

Välj sedan den mapp ni vill ha som er skickat mapp (1) och klicka sedan på spara (2) 4.png

Nu är skickatmappen länkad till den mapp ni valt för skickade mail i Roundcube.