Ta bort din Wordpress genom Installatron

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan vidare till Extra Features > Installatron Applications Installer

Välj My Applications

Markera vilken wordpress sida du vill ta bort genom att kryssa i rutan bredvid. Välj sedan Uninstall.

installatron

I nästa vy får du se en sammanställning på den installation av wordpress som du har valt att ta bort.

OBS! När du trycker på uninstall i det här skedet kommer allt innehåll att raderas för den aktuella Wordpress sidan.

installatron

Det kan ta en stund innan det har laddat klart. Det beror på hur stor sida du har och hur många filer som måste tas bort. När den är klar är din sida raderad.