Ändra PHP-version

1

Logga in på din kundzon. Är du osäker på hur, se denna guide.

2

Klicka på DirectAdmin-knappen för det webbhotell du önskar göra ändringar på.

3

Klicka på meny-ikonen för att visa menyn.

4

Klicka på "Extra Features".

5

Klicka på "Select PHP version".

6

Klicka på nuvarande PHP-version för att öppna en rullgardinsmeny med alla PHP-versioner.

7

Välj den PHP-version du önskar byta till.

8

Klicka på knappen "Apply" för att aktivera vald PHP-version.

Om du är i behov av att ändra PHP-verion per domän istället för på hela kontot, så kan du ändra PHP-version via htaccess.