Lägg till vidarebefordring för din e-postadress

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till E-mail Manager -> Forwarders.

Navigation till forwarders

Klicka sedan på knappen CREATE E-MAIL FORWARDER.

Bild på knappen att skapa upp vidarebefordring

Här får du sedan några val att fylla i när du ska skapa upp din vidarebefordring:

New Forwarder Name: Här fyller du i vilken mailadress som ska vidarebefordra meddelanden. Tänk på att du bara behöver skriva in prefixet för e-postadressen, utan din domännamnet.

Add Destination: Här fyller du i destinationen för vart vidarebefordringen ska hamna.

Valmöjligheter vid skapande av vidarebefordring

När du fyllt i allt är det bara att trycka på CREATE.